Coiffure Joëlle is dé specialist voor al uw Aveda producten en meer.

Door het uitgebreide Aveda assortiment en enkele andere toppers uitgekozen door Joëlle zelf, is er voor iedereen een gepaste oplossing.

Wenst u liever een persoonlijk advies dan bent u van harte welkom tijdens de openingsuren in onze shop in Temse, Georges Van Dammeplein 1, www.coiffurejoelle.be.

Bestel online uw favoriete Aveda producten en meer en geniet van de voordelen die Coiffure Joëlle Webshop u te bieden heeft :
– 100% tevredenheid gegarandeerd
– Gratis verzending op een bestelling vanaf €100.

ONMIDDELLIJK -20% KORTING OP ALLE PRODUCTEN BIJ EEN BESTELLING VANAF €40!

Coiffure Joëlle is dé specialist voor al uw Aveda producten. U kunt bij Coiffure Joëlle terecht voor producten in de categories HAARVERZORGING, STYLING en MANNEN. Door het uitgebreide assortiment, 100% klanttevredenheid én de snelle verzending, geniet u snel van de verzorging die bij u past.

Bestel online uw Aveda producten en geniet van de vele voordelen die Coiffure Joëlle u te bieden heeft:

– Binnen 24 uur verzonden, indien op voorraad
– 100% tevredenheid gegarandeerd
– Gratis verzending op een bestelling vanaf €100,-


Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

 

Milieuvriendelijke verpakkingen

`We zijn het 1ste cosmeticabedrijf dat 100% post consumer recycled PET materiaal gebruikt voor Skin Care en Hair Styling.


AVEDA PRODUCTEN VOOR MANNEN