Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.


Milieuvriendelijke verpakkingen

We zijn het 1ste cosmeticabedrijf dat 100% post consumer recycled PET materiaal gebruikt voor Skin Care en Hair Styling.

Hair care & styling

Onze hoogwaardige Hair Care shampoos en conditioners, op basis van planten, vormen een perfecte basis om niet enkel over te gaan op een mooie en originele, maar vooral natuurlijke styling.


Skin & body care

Ontdek de kracht van bladeren, bloemen, stelen en wortels. De natuur is verwerkt in cleansers, moisturizers en verzorgende formules voor gezicht en lichaam. Onze huidverzorging, wetenschappelijk bewezen: natuurlijk werkt.


Aveda MEN

Een hoogwaardige productlijn, speciaal voor mannen.i.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn.


i.am.klean

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus? Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij jouw lifestyle! i.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe.

Puur & Gezond

De samenstelling van i.am.klean. is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.


We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.


Refillable & Easy peasy

We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat..


Producten SCREEN

Elk type haar heeft een andere verzorging nodig. Bij Screen vindt u een zeer uitgebreid assortiment met verschillende haarverzorgingsartikelen. Wij hebben het makkelijk voor u ingedeeld zodat u direct de juiste keuze maakt.