Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.


Milieuvriendelijke verpakkingen

`

We zijn het 1ste cosmeticabedrijf dat 100% post consumer recycled PET materiaal gebruikt voor Skin Care en Hair Styling.


Make-up

Pigment van urukuzaad uit Brazilië, kaneel uit Madagascar, anti-oxidanten van rijpe bessen - allemaal natuurlijke ingrediënten die de basis zijn van Aveda make-up. Een reflectie van het kleurenpalet van de natuur, formules gemaakt met verzorgende plantenoliën. Verzorgend voor je huid en goed voor de Aarde.

Hair care & styling

Onze hoogwaardige Hair Care shampoos en conditioners, op basis van planten, vormen een perfecte basis om niet enkel over te gaan op een mooie en originele, maar vooral natuurlijke styling.


Skin & body care

Ontdek de kracht van bladeren, bloemen, stelen en wortels. De natuur is verwerkt in cleansers, moisturizers en verzorgende formules voor gezicht en lichaam. Onze huidverzorging, wetenschappelijk bewezen: natuurlijk werkt.


Aveda MEN

Een hoogwaardige productlijn, speciaal voor mannen.


Producten SCREEN

Elk type haar heeft een andere verzorging nodig. Bij Screen vindt u een zeer uitgebreid assortiment met verschillende haarverzorgingsartikelen. Wij hebben het makkelijk voor u ingedeeld zodat u direct de juiste keuze maakt.