COIFFURE JOELLE

Ons team

Wij zijn een team van jonge, enthousiaste en vakbekwame kappers. Wij bezoeken regelmatig beurzen in binnen- en buitenland en volgen extra opleidingen om op de hoogte te blijven van wat reilt en zeilt in de kapperswereld.

Ons team is gespecialiseerd in het realiseren van kapsels die perfect aangepast zijn aan uw type huidskleur, gelaatsvorm en uw persoonlijke wensen.

Ons doel is er voor te zorgen dat je bediend wordt met de meest vooruitstrevende snit en kleurtechnieken zodat we tegemoet komen aan al uw wensen.

Joëlle

Joëlle heeft haar opleiding gevolgd bij Academie Verbist Antwerpen en is afgestudeerd in 1995 met grote onderscheiding. Zij behaalde de 1e plaats bij het examen bruidskapsel, herensnit en extravagant. In 2010 volgde zij een extra opleiding Kleur en Stijladvies (Syntra) en Visagie (Schoonheidsschool). In 2012 behaalde ze de 1e plaats opsteken in het Italiaanse Pescara. In 2015 en 2016 maakte zij deel uit van het Creative Team Intercoiffure te Bulgarije en won hier 2 keer de beker voor beste show. Zij geeft les in opsteken bij UBK en is regelmatig jury voor verschillende scholen en wedstrijden.

Specialiteit: Opsteken & Barber.

Melanie

Melanie heeft haar opleiding gevolgd bij Academie Verbist Antwerpen en is afgestudeerd in 2016 als 1e van haar jaar. Zij behaalde 100% bij het examen Bruidskapsel en Extravagant. Zij won de Belgium Hairdressers Award Youngster in 2015. Ze is bij ons in dienst sinds augustus 2016. In 2016 vervoegde zij het Creative Team Intercoiffure te Bulgarije als junior en won daar de 1e plaats met haar futuristisch kapsel en de 2e plaats Bridal Hairstyle.

Specialiteit: Kleurtechnieken en Brushing. Melanie werkt als Top Colorist.

Evi

Evi heeft haar opleiding gevolgd bij Sisa Antwerpen en is afgestudeerd in 2009 als 1e van haar jaar. Ze behaalde ook de 3e plaats bij een nationale scholenwedstrijd. Zij heeft al enkele jaren ervaring opgedaan en is bij ons in dienst sinds maart 2017.

Specialiteit: Kleurtechnieken & Snit. Evi werkt als Master Stylist & Barber.

Elke

Elke heeft haar opleiding gevolgd bij Portus Berkenboom en is afgestudeerd in 2019 met onderscheiding. In september 2020 heeft zij een Barber opleiding gevolgd bij Schorem in Rotterdam. Elke is bij ons in dienst sinds juni 2020.

Specialiteit: Lokken en Snit. Elke werkt als Top Stylist & Barber.

Hasan

Hasan heeft zijn opleiding gevolgd bij het Oscar Romerocollege in Dendermonde en is afgestudeerd in 2017. Hij heeft reeds 4 jaar ervaring opgedaan bij een kapsalon in Grembergen en nog verschillende bijscholingen gevolgd. Hij is bij ons in dienst sinds juli 2021 en bediend zowel de dames als de heren.

Specialiteit : Snit. Hasan werkt als Top Stylist & Barber.

Tina

Tina heeft haar opleiding gevolgd bij TIOLV Gent en is afgestudeerd in 1994. Zij behaalde ook een bachelor regentaat Haarzorg en Schoonheidszorgen. Zij geeft les sinds 1997 in Portus Berkenboom en werkt bij ons als Flexi Job.

Specialiteit: Snit & Brushing. Tina werkt als Top Stylist.

Tiana

Tiana werkt bij ons sinds oktober 2022 als Flexijob. Zij werkt als allround kapsalon assistent.