COIFFURE JOELLE

Ons team

Wij zijn een team van jonge, enthousiaste en vakbekwame kappers. Wij bezoeken regelmatig beurzen in binnen- en buitenland en volgen extra opleidingen om op de hoogte te blijven van wat reilt en zeilt in de kapperswereld.

Ons team is gespecialiseerd in het realiseren van kapsels die perfect aangepast zijn aan uw type huidskleur, gelaatsvorm en uw persoonlijke wensen.

Ons doel is er voor te zorgen dat je bediendt word met de meest vooruitstrevende snit en kleurtechnieken zodat we tegemoet komen aan al uw wensen.

Joëlle

Joëlle heeft haar opleiding gevolgd bij Academie Verbist Antwerpen en is afgestudeerd in 1995 met grote onderscheiding. Zij behaalde de 1e plaats bij het examen bruidskapsel, herensnit en extravagant. In 2010 volgde zij een extra opleiding Kleur en Stijladvies (Syntra) en Visagie (Schoonheidsschool). In 2012 behaalde ze de 1e plaats opsteken in het Italiaanse Pescara. In 2015 en 2016 maakte zij deel uit van het Creative Team Intercoiffure te Bulgarije en won hier 2 keer de beker voor beste show. Zij geeft les in opsteken bij UBK en is regelmatig jury voor verschillende scholen en wedstrijden.

Specialiteit : Opsteken & Barber.

Melanie

Melanie heeft haar opleiding gevolgd bij Academie Verbist Antwerpen en is afgestudeerd in 2016 als 1e van haar jaar. Zij behaalde 100% bij het examen Bruidskapsel en Extravagant. Zij won de Belgium Hairdressers Award Youngster in 2015. Ze is bij ons in dienst sinds augustus 2016. In 2016 vervoegde zij het Creative Team Intercoiffure te Bulgarije als junior en won daar de 1e plaats met haar futuristisch kapsel en de 2e plaats Bridal Hairstyle.

Specialiteit : kleurtechnieken en brushing. Melanie werkt als SENIOR Stylist.

Evi

Evi is heeft haar opleiding gevolgd bij Sisa Antwerpen en is afgestudeerd in 2009 als 1e van haar jaar. Ze behaalde ook de 3e plaats bij een nationale scholenwedstrijd. Zij heeft al enkele jaren ervaring opgedaan en is bij ons in dienst sinds maart 2017.

Specialiteit : Kleurtechnieken, snit, brushing & Barber. Evi werkt als Master Stylist & Barber.

Kimberly

Kimberly heeft haar opleiding gevolgd bij OLV Ten Doorn Eeklo en is na een extra jaar bij Syntra afgestudeerd met grote onderscheiding in 2013. Zij heeft enkele jaren ervaring opgedaan en is bij ons in dienst sinds februari 2018.

Specialiteit : Snit & Brushing. Kimberly werkt als TOP Stylist & Barber.

Malica

Malica heeft haar opleiding gevolg bij het Sint Lutgardisinstituut Mol en is afgestudeerd met grote onderscheiding in 2010. Malica heeft ook een opleiding als nagelstyliste gevolgd. Zij heeft enkele jaren ervaring opgedaan en is bij ons in dienst sinds oktober 2018. Specialiteit : kleurtechnieken, extensions en nagels.

Malica werkt als Top Stylist.

Tina

Tina heeft haar opleiding gevolgd bij TIOLV Gent en is afgestudeerd in 1994. Zij behaalde ook een bachelor regentaat Haarzorg en Schoonheidszorgen. Zij geeft les sinds 1997 in Portus Berkenboom en werkt bij ons als Flexi Job.

Specialiteit : Snit & Brushing. Tina werkt als TOP Stylist.